Over ons

Systemen en procedures helpen bij het plannen, organiseren en sturen van een project. Echter het behalen van de doelstellingen van het project is het primaire belang. Dit houdt in dat niet alleen de technische en financiële doelen worden nagestreefd, maar ook het doel om de core-business met de cultuur van een onderneming, te verwezenlijken binnen de realisatie van het project. Vervolgens ook de mensen, systemen en organisatie ertoe te brengen nieuwe en bestaande ideeën en technologieën in de praktijk toe te passen.

Verder spoort de benadering aan tot creatief management, om zo een optimale productkwaliteit te waarborgen, die in evenwicht is met de door tijd en kosten opgelegde beperkingen. Het gaat over het sturen van een project naar vooraf bepaalde doeleinden, waarbij een project zich kenmerkt door iets eenmaligs, iets unieks, met een begin en een einde.

Er moet sprake zijn van een commitment over doel en aanpak van het project, waarbij de besluitvorming met bevoegdheden en verantwoordelijkheden eenduidig is. Verder dient de wijze van communicatie transparant en duidelijk te zijn.

ir Rob Honings

     
    Laatste nieuws
    https://www.schooldomein.nl/ikc-dassenburcht-vrijheid-flexibiliteit-en-duurzaamheid/

    Lees meer ....